• healthclub45-de-plek-voor-fitness-in-meteren-en-geldermalsen

    Start met een Gratis Proef 7 Daagse fitness!

Privacy policy van Healthclub45

Dit is het Privacy Policy van Healthclub45. Healthclub45 hecht veel waarde aan jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Healthclub45 houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Jouw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
  • Verwerking van jouw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om jouw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van jouw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van jouw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van jouw rechten omtrent jouw persoonsgegevens, je hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Healthclub45 zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Healthclub45 behoudt het recht om deze privacy Policy ieder moment te wijzigen. De meest actuele staat altijd op onze website. Wij adviseren dan ook om deze pagina met enige regelmaat te bezoeken. Indien je na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van leden, klanten of leveranciers
Persoonsgegevens van leden, klanten of leveranciers worden door Healthclub45 verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinde;
  • Automatische incasso;
  • Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;
  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht;
  • Het uitvoering geven aan de behandelovereenkomst;
  • Het reserveren van groepslessen;
  • Contact momenten met Healthclub45.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De overeengekomen opdracht;
  • Het overeengekomen lidmaatschap;
  • Dagpas aanvragen;
  • Incasso opdrachten;
  • Email, telefoon, Webchat, Social media kanalen of andere manieren

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Healthclub45 de volgende persoonsgegevens van jou vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • (Zakelijk) Telefoonnummer;
  • (Zakelijk) E-mailadres;
  • Geboortedatum;
  • Foto;
  • Geslacht;
  • IBAN rekeningnummer.

Je persoonsgegevens worden door Healthclub45 opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode: Gedurende de looptijd van de overeenkomst en/of lidmaatschap en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

Verwerking van persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees
Persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees worden door Healthclub45 verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Het inschrijving formulier Nieuwsbrief;
  • Het afsluiten van een lidmaatschap

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Healthclub45 de volgende persoonsgegevens van je vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • E-mailadres.

Jouw persoonsgegevens worden door Healthclub45 opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode: Gedurende de periode dat men aangemeld is.

Verwerking van persoonsgegevens van prospect, en/of geïnteresseerde
Persoonsgegevens van prospect en/of geïnteresseerde worden door Healthclub45 verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven en/of gerichte contacten.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Mondelinge toestemming, digitale aanvraag voor informatie;
  • Afgifte visitekaartje;
  • Contact formulier website;
  • via koppeling via social oa. op LinkedIn, Facebook, instagram.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Healthclub45 de volgende persoonsgegevens van je vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres.

Jouw persoonsgegevens worden door Healthclub45 opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode: Gedurende de periode dat men gezien wordt als een prospect, en/of geïnteresseerde. Verstrekking aan derden De gegevens die je aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het verzorgen van de internetomgeving van het AVG-programma;
  • Het verzorgen van de (financiële) administratie;
  • Het verzorgen van de groepslesreservering via de app;
  • Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van jouw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door jouw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien je ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn
Healthclub45 bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens Healthclub45 van jouw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Website Healthclub45

Op de website van Healthclub45 maken wij gebruik van cookies. Met deze cookies kunnen wij je informatie, aanbiedingen en advertenties laten zien of sturen die bij jou passen. Je leest wat cookies zijn en hoe wij met cookies omgaan in ons cookiebeleid.

Rechten omtrent jouw gegevens
Je hebt recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van je hebben ontvangen. Tevens kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heb je het recht om de door jouw verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan jezelf of in opdracht van jou direct aan een andere partij. Wij kunnen je vragen om je te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken. Mogen wij jouw persoonsgegevens verwerken op basis van een door jou gegeven toestemming hiertoe, dan heb je altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten
Mocht je een klacht hebben over de verwerking van jouw persoonsgegevens dan vragen wij je hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met jou niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen
Als je naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen hebt neem dan contact met ons op!

Nieuws

  • Gratis overstapservice in 2018

    Ben of ken je iemand die graag bij Healthclub45 wil sporten? Maar zit ji...

    Lees meer
  • Terug van weggeweest: Kinderopvang bij Healthclub45

    Het is eindelijk weer zo ver. De kinderopvang is weer terug bij Healthclub45....

    Lees meer
Meer nieuws
  • Eva Klinkert (Eva&Elvira Conceptstore)

    "Schoonheid komt van binnenuit en het mooiste project om aan te werken ben jijzelf."

    Eva Klinkert (Eva&Elvira Conceptstore)
  • Hans (28) en Mirjam van Blijderveen (26)

    "Na een kleine zoektocht zijn we uitgekomen bij Healthclub45 en daar zijn we heel blij mee! "

    Hans (28) en Mirjam van Blijderveen (26)
  • Carlo Leopold (26)

    "De Personal Trainers bij Healthclub45 hebben mij over mijzelf doen verbazen wat ik heb weten te bereiken!"

    Carlo Leopold (26)
  • Bep Leijenhorst (64 jr, Kapel-Avezaath)

    "Het leuke is dat ik altijd bij mijn naam wordt aangesproken. Healthclub|45 heeft dan een nummer, zo voel ik me absoluut niet!"

    Bep Leijenhorst (64 jr, Kapel-Avezaath)
  • BFIT+ groep, 55+

    "Als meer mensen zouden sporten zouden er heel wat minder klachten van lichamelijke aard zijn. "

    BFIT+ groep, 55+
  • Marian Roberti (27 jr, Tricht)

    "Juist de persoonlijke aandacht en de fijne sfeer zorgen ervoor dat ik graag train bij Healthclub45."

    Marian Roberti (27 jr, Tricht)
  • Annemarie   (31jr, Tiel)

    "Waar de sportschool eerst een plek was waar ik liever niet naar toe ging, heeft deze sportschool mij weten te motiveren!"

    Annemarie (31jr, Tiel)
  • Cor Kuijten (67 jr, Geldermalsen)

    "Opgeven is geen optie is onze lijfspreuk. Naar Healthclub|45 gaan is een feestje!"

    Cor Kuijten (67 jr, Geldermalsen)
  • Ghislaine van Ginneken (58 jr) & Jolanda Kruissen (53 jr)

    "Het is geen sportschool van ,,Zien en gezien worden”. Gewoon sporten op eigen niveau."

    Ghislaine van Ginneken (58 jr) & Jolanda Kruissen (53 jr)
  • Aaron van Rooij (36 jr, Meteren)

    "Ik train met veel plezier bij Healthclub|45, alle faciliteiten voor een complete en functionele training zijn aanwezig"

    Aaron van Rooij (36 jr, Meteren)
  • Jacqueline Lauffer (48 jr, Meteren)

    "Hoe luxe kan sporten bij Healthclub|45 zijn. Een heerlijke koele omgeving met gezellige sporters en medewerkers"

    Jacqueline Lauffer (48 jr, Meteren)
  • Virginia van Aken (37 jr, Geldermalsen)

    "Weer top dat de sportschool open is. Ze staan voor je klaar en luisteren naar de behoefte van de sporters."

    Virginia van Aken (37 jr, Geldermalsen)
  • Liesbeth Hol (55 jr, Waardenburg)

    "Iedereen is vriendelijk en weet je het niet, wordt het echt goed uitgelegd. Voor mij tot nu toe de beste waar ik geweest ben"

    Liesbeth Hol (55 jr, Waardenburg)