Rijksstraatweg 45 4194SK Meteren

Hyrox rotterdam042

Het verhaal van: Esmerij

“Ik ben blij dat ik de stap genomen heb”.
Esmerij viel in 12 weken 9,3kg af en voelt zich weer fit! Wil jij ook gewicht verliezen en je fitter voelen? Start dan met ons voedingsadvies voor een periode van 12 weken bij HEALTHCLUB45.

Na een bewogen periode ben ik door medicijngebruik 10kg aangekomen. Jolanda attendeerde me op Ben Fit. In eerste instantie was ik hier erg sceptisch over, maar ik besloot de uitdaging aan te gaan. 12 Weken een weekmenu volgen in combinatie met gevarieerd sporten en ook je relax momenten nemen. Ik was aangenaam verrast dat ik juist meer moest eten en de menu's zijn ook zeer gevarieerd. Op mijn persoonlijke situatie werd een menu bepaald. Uiteindelijk ben ik in 12 weken 9.3kg afgevallen. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb. Ik voel me weer fit en lekker in mijn vel. Dus Jolanda, bedankt dat je me hebt overtuigd. Ik blijf de menu's volgen en uiteraard regelmatig sporten!

Het verhaal van: Jantine

Al een aantal keer zag ik een bericht over Ben Fit voorbij komen op Facebook. Uiteindelijk besloten om informatie op te vragen en ook te starten. Ik ben niet echt een geweldige eter, dus ik was benieuwd wat dit programma mij zou brengen. Door Ben Fit ben ik veel gevarieerder gaan eten en kom je niet dagelijks op de zelfde dingen uit.

Het is fijn om nu handvatten te hebben om zelf mee verder te kunnen gaan nu mijn Ben Fit erop zit. Het is een duidelijk programma, je kan aangeven wat je niet lust (wat voor mij heel erg fijn was, haha) en je kan zelf ook nog producten wijzigen in je schema mocht je het niet in huis hebben of wanneer er toch nog iets tussen staat wat je niet lust. Ik wil Bobby-Lee bedanken voor mijn fijne en goede coaching!

het verhaal van: caecilia

Ik ben in aanraking gekomen met het voedingsplan van Ben Fit doordat mensen om mij heen er zo enthousiast over aan het vertellen waren. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt.
Mijn huidige eetpatroon en keuzes waren al van gezonde aard maar toch te weinig voor mijn actieve leven. Het plan was goed vol te houden en ik heb geen enkel moment een hongergevoel gehad.

Door het volgen van dit plan ben ik op een gezond gewicht gekomen waar ik me happy bij voel. Inmiddels blijft mijn gewicht goed stabiel, kan ik heerlijk eten en biedt het gevolgde plan veel handvatten aan voor in de fase erna. Ilse, ik wil jou speciaal nog bedanken voor je hulp. Het was erg fijn dit met jou samen te doen!

Het verhaal van: jeanine

Weer een succes verhaal! Jeanine Koemans viel in 12 weken 11,8kg af. Ze is onwijs blij met het resultaat.
Jeanine sport minstens 1x per week bij ons in de Healthclub en probeert eigenlijk nog 1 extra beweegmoment extra te vinden, bijvoorbeeld voor een stevige wandeltocht, fiets of skeelertocht.

Voor ik begon was ik benieuwd of ik het wel vol zou gaan houden met het eetschema wat ik kreeg, maar het viel me eigenlijk reuze mee. Met 6 eetmomenten per dag is het dus ook geen crash dieet! De voedingscoach, in mijn geval Jolanda maakte het eetschema zo veel mogelijk adhv mijn smaak en wensen. Ideaal dus! Ik bedank Jolanda in haar begeleiding naar dit mooie resultaat! 

Openingstijden
Maandag 6:00 - 23:00 (bemand: 8:30-22:00)
Dinsdag 6:00 - 23:00 (bemand: 8:30-22:00)
Woensdag 6:00 - 23:00 (bemand: 8:30-22:00)
Donderdag 6:00 - 23:00 (bemand: 8:30-22:00)
Vrijdag 6:00 - 23:00 (bemand: 8:30-21:00)
Zaterdag 6:00 - 20:00 (bemand: 9:00-13:00)
Zondag 6:00 - 20:00 (bemand: 9:00-13:00)