Rijksstraatweg 45 4194SK Meteren

Veelgestelde vragen tijdens het Corona-tijdperk

Wij staan voor u klaar

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. Een pandemie, die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen. Wij krijgen veel vragen over het stopzetten en/of tijdelijk bevriezen van het abonnement en het terugbetalen van de maandelijkse contributie. Door de uitzonderlijke omstandigheden waar wij ons allen in bevinden, hebben wij tijd nodig om hiervoor een passend antwoord te formuleren. 

Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. Jij als klant zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Jouw steun en vertrouwen in de organisatie zorgt er voor dat wij ook na alle hectiek ons kwalitatief hoge aanbod kunnen blijven aanbieden. Wij vragen om jullie geduld, begrip en loyaliteit, juist nu in deze onzekere tijd.

In onderstaand overzicht de meest gestelde vragen met antwoorden om u te informeren over de Corona maatregelen, abonnementen en hoe u toch kan blijven sporten.

Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl de club gesloten is?

Gratis Lid tijdens de Corona periode
Nu onze deuren noodgedwongen gesloten zijn/blijven tot heropening blijft men lid. Er vindt nog wel een incasso plaats. We doen daarin een beroep op uw loyaliteit. U kunt contact met ons opnemen voor verdere vragen over mogelijke compensatie.

Kunnen jullie mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?

Op basis van de huidige situatie kunnen we jouw lidmaatschap helaas niet zomaar bevriezen. We zijn, samen met onze branchevereniging, verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken. Wij zullen je hierover zo snel mogelijk informeren.

Ik wil mijn lidmaatschap bij jullie per direct opzeggen, kan dat?


Wat jammer om te horen dat je jouw lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om jouw lidmaatschap per direct op te zeggen. Wij hanteren de reguliere opzegvoorwaarden waarbij je na het uitdienen van jouw contract met één kalendermaand opzegtermijn kan opzeggen.

Andere vragen?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Openingstijden
Maandag 08:30 - 22:00
Dinsdag 08:30 - 22:00
Woensdag 07:00 - 22:00
Donderdag 08:30 - 22:00
Vrijdag 08:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 13:00
Zondag 09:00 - 13:00